Voor wie aan de slag wil in een keuken!
Keukenmedewerker
Je leert de instructies van de verantwoordelijke opvolgen, voorbereidende werkzaamheden (mise-en-place) uitvoeren en de vaat doen. Je leert ingrediënten tot basisbereidingen binnen een keuken verwerken door de basiskooktechnieken van stoven, koken, bakken en blancheren toe te passen.
De opleiding Keukenmedewerker bestaat uit 2 modules:
- Initiatie keuken
- Keukentechnieken
Hulpkok
Je leert de basiskooktechnieken en het voorbereidend werk (mise-en-place) voor warme en koude keukenbereidingen. Je leert voedingsmiddelen voor de keuken bestellen en ontvangen, keukenactiviteiten organiseren en opvolgen en instructies geven aan keukenmedewerker.
De opleiding Hulpkok bestaat uit 5 modules :
- Initiatie keuken
- Keukenprocessen
- Keukentechnieken
- Koude keukenbereidingen
- Warme keukenbereidingen